Donaris 930 x 122

rca

REVOLTĂ: ”NOUA LEGE RCA, MODIFICATĂ PE SUB MASĂ”

”Noua lege RCA, modificată pe sub masă”, este afirmația făcută de reprezentanții ro.bursatransport.com. Ei susțin că ”proiectul de lege RCA a fost modificat brutal în ultimele 24 de ore”. Potrivit aceleiași surse, în următoarele 6 luni prețul poliței RCA nu va scădea.

Citiți și: Schimbare radicală privind RCA! Devine obligatoriu

În sesizarea făcută către transportatori este specificat că ”știrbirea proiectului inițial a fost făcută într-o lipsă de transparență totală chiar de către reprezentanții ASF (n.r. – Autoritatea de Supraveghere Financiară) prezenți ieri la Senat. Niciunul din patronatele din transporturi nu a fost invitat la discuții.”

Conform sursei citate, există riscul ca amânările să conducă la o perioadă de peste 6 luni până la publicarea proiectului de lege RCA. Patronatele din transporturi consideră că publicarea acestuia a fost amânată special pentru a fi depășit momentul protestelor transportatorilor. (Sursă: ro.bursatransport.com, titlul și editarea: http://epitesti.ro/)

Citiți și: Tot ce știați despre RCA se schimbă!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3