UN NOU POST FIX DE POLIȚIE ÎN PITEȘTI | ePitesti
Nisan 930 x 122

cornel ionica

UN NOU POST FIX DE POLIȚIE ÎN PITEȘTI

Un nou post fix de Poliție în Pitești. Potrivit unei hotărâri a municipalității, Poliţia Locală Piteşti îi va amenda cu sume cuprinse între 500 şi 1.000 de lei pe cei care depozitează deşeuri lângă platformele de gunoi.

Citiți și: (VIDEO EXCLUSIV) MEGA-STADION, MULT AȘTEPTAT ÎN PITEȘTI

Măsura a fost luată în special ca urmare a acuzațiilor formulate de primarul Cornel Ionică, acuzații potrivit cărora persoane din comunele învecinate aruncă deșeuri în Pitești (subiectul pe larg, AICI).

Există, însă, o problemă: cum vor fi identificați autorii? Pe de-o parte, după cum v-am informat, Primăria Pitești va cumpăra şi va monta camere de supraveghere video cu care vor fi monitorizate platformele de gunoi. Într-o primă etapă vor fi vizate platformele situate la periferie, „acestea fiind în zone cu risc crescut de depozitare de către persoane din comunele alăturate, care nu au încheiat contracte cu operatorul de salubritate și nu plătesc pentru aceste servicii.”, conform municipalității.

Citiți și: SCHIMBARE MAJORĂ ÎN PITEȘTI

Pe de altă parte, Primăria trece la înființarea de posturi fixe de Poliție Locală în cele mai expuse zone din acest punct de vedere. Un prim post de acest fel va fi amenajat pe strada Basarabiei (varianta Craiovei – Prundu). (Foto: descriptiv) 

Donaris 555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066