NOR CURIER 930X122

alina eremia

O ȘTIȚI DIN „PARIU CU VIAȚA”! ASEARĂ A CÂNTAT ÎN PITEȘTI!

Cântăreața Alina Eremia, interpreta unuia dintre personajele principale din serialul românesc „Pariu cu viața”, difuzat de PRO TV, s-a aflat aseară în Pitești, într-un cunoscut centru comercial, pentru a susține un concert cu ocazia Valentine’s Day. A cântat pentru a două oară în Pitești. Prima dată cu trupa Lalaband, iar acum alături de Dorian Popa.

Citiți și: Crimă la un hotel de lux! Alex Velea, fotografiat cu suspecții înainte de tragedie

În exclusivitate pentru ePitești, Alina a mărturisit că obișnuia să vină des în Pitești pe vremea când era copil. De ce? Pentru că bunicul ei din partea mamei locuia în Pitești și venea cu drag să-l viziteze. Cel mai mult era încântată de grădina și de livada bunicului. A surprins-o plăcut cât de mult s-a schimbat orașul față de cum îl știa ea.

Cât despre serialul în care joacă, Alina Eremia s-a declarat mulțumită de reacția publicului: „Serialul are un feedback foarte bun, ceea ce ne bucură mult”. Alina a lucrat intens la continuarea serialului, precizând că noile episoade îi vor surprinde pe telespectatori. „La filmări a fost un ritm destul de alert și de intens. Munceam de dimineață până seara”, ne-a spus Alina Eremia. După multă muncă se vede și rezultatul! Publicul telespectator este, însă, cel care va decide, vizionând următoarele episoade ale serialului „Pariu cu viața”. (Foto: Facebook Alina Eremia)

Citiți și: MARATON DE CONCERTE LA TÂRGUL DE CRĂCIUN

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3