EcoMoto 930×122

anaf

ANAF, INFORMARE DE ULTIMĂ ORĂ

ANAF, informare de ultimă oră. Cu puțin timp în urmă, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș a transmis o informare din partea Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Citiți și: Amenzi usturătoare! Este obligatoriu să ai așa ceva

„ANAF anunță că sistemul informatic este perfect funcțional, în urma lucrărilor de mentenanță din această perioadă. În acest moment este posibilă inclusiv raportarea către bănci.

Le mulțumim utilizatorilor și contribuabililor pentru înțelegere.”, se arată în informarea transmisă de Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș din partea ANAF.

Citiți și: Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme!

Sistemul informatic al ANAF care conectează băncile la baza de date a instituției se defectase în urmă cu câteva zile. Bancherii nu mai puteau vedea situația veniturilor persoanelor care cer credite, posibilitate pe care o au potrivit unui protocol parafat între băncile comerciale și Agenția Națională de Administrare Fiscală.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90