NOR CURIER 930X122

jupiter city

JUPITER CITY PREMIAZĂ ELEVII CU MEDIA 10 LA BAC!

Jupiter City premiază absolvenții de liceu care au obținut media 10 la BAC.

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

Centrul comercial Jupiter City va premia elevii argeșeni care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat din acest an.

Premiile vor consta în vouchere de cumpărături care vor putea fi folosite în magazinele din Jupiter City Pitești. Valoarea voucherelor este de 300 de lei, iar câștigătorii vor fi însoțiți la cumpărături de fashion blogger-ul Deea Codrea.

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

Pentru a fi premiați, absolvenții trebuie să îndeplinească toate criteriile de mai jos:

– Sa aibă domiciliul în județul Argeș

– Să fi obținut media 10 la examenul de Bacalaureat promoția 2017

– Să se prezinte la Biroul Jupiter City, de luni până vineri, în perioada 11 – 31 iulie 2017, în intervalul orar 10 – 17, cu următoarele documente: carte de identitate, valabilă, din care să reiasă că domiciliază în județul Argeș și o dovadă scrisă a faptului că a obținut media 10 la examenul de Bacalaureat promoția 2017 (diploma de Bacalaureat, adeverință eliberată de unitatea școlară).

Mai multe detalii puteți obține pe site-ul www.jupitercity.ro

Amintim că astăzi au fost afișate rezultatele Bacalaureatului. Înainte de contestații, în județul Argeș sunt 5 elevi cu media 10. Amănunte, AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3