SCANDAL ÎN ANAF. TENSIUNE MAXIMĂ | ePitesti
Posada 930 x 122

anaf

SCANDAL ÎN ANAF. TENSIUNE MAXIMĂ

Scandal în ANAF. Tensiune maximă. Membrii Sindicatului Național al Funcționarilor Publici (SNFP) din Direcțiile Regionale ale Finanțelor Publice dau în judecată angajatorii și pe președintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală  (ANAF), anunță conducerea SNFP printr-un comunicat de presă transmis în urmă cu puțin timp pe adresa ePitești.

Citiți și: RENUMIT OM DE AFACERI, LOVITURĂ DE LA ANAF

„Măsura este motivată de faptul că s-a dispus echivalarea pe funcții publice similare fără a se ține cont de dispozițiile OUG 43/2016 și ca urmare a interpretărilor oficiale date de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, creând astfel un prejudiciu major tuturor angajaților din structurile teritoriale ale finanțelor publice.

Subiectivismul în aplicarea legii, într-o țară membră UE și condusă, după cum ne plăcea să spunem până astăzi, de tehnocrați, nu este asumat și agreat de finanțiști, punându-se astfel un mare semn de întrebare asupra obiectivității administrării fiscale. (…)

Citiți și: SUCCES LA ANAF

Precizăm faptul că organizația noastră a negociat la nivelul Ministerului Muncii echivalarea salariilor pe funcții publice similare, motiv pentru care ne vedem obligați să ne folosim de toate mijloacele sindicale în vederea aplicării actului normativ aprobat de Guvern.”, se precizează în comunicat.

„Facem apel la prim-ministrul României, domnul Dacian Cioloș, ca autoritate responsabilă în înlăturarea derapajelor de la legea pe care însuși Guvernul a aprobat-o, să intervină, într-un moment de maximă tensiune teritorială, pentru a elimina suspiciunea că există o înțelegere guvernamentală în aplicarea subiectivă a legilor.”, se arată în comunicatul de presă transmis de Sindicatul Național al Funcționarilor Publici (SNFP).

New Profesional Consult-555×222
Nisan 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la [email protected]

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la 0733 797 066