New Profesional Consult 930 x 122

elevi

UPDATE: OFICIAL – CÂND ÎNCEPE ȘCOALA

UPDATE (9 AUGUST): Școala va începe pe 9 septembrie, nu pe 16, așa cum solicitase premierul Viorica Dăncilă. Anunțul a fost făcut de ministrul interimar al Educației, Daniel Breaz.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Precizăm că Ecaterina Andronescu a fost demisă de Viorica Dăncilă.

Dăncilă vrea ca viitorul nou an școlar să înceapă pe 16 septembrie 2019, iar nu pe 9 septembrie 2019, așa cum este stabilit prin ordin al ministrului Educației. Decizia ar putea fi luată la solicitarea patronilor din turism.

Citiți și: Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

„Vă rog, doamna ministru Ecaterina Andronescu, să luaţi în calcul începerea anului şcolar de la 16 septembrie. Sunt convinsă că este încă o măsură aşteptată de elevii din România”, a afirmat premierul la începutul ședinței de astăzi a Guvernului.

Ecaterina Andronescu ar urma ca luni, 5 august, să discute această propunere cu reprezentanții profesorilor și ai părinților.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90