930×122 CAPRA 5

apa canal

ALEGERI LA APĂ CANAL DUPĂ DEMISIA OMULUI PRIMARULUI PENDIUC

Astăzi are loc, la ora 17, o şedinţă extraordinară a Adunării Generale a Acţionarilor de la societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti pentru completarea Consiliului de Administraţie.

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

De asemenea, va fi desemnat şi un preşedinte interimar al Consiliului. În momentul de faţă din CA mai fac parte doar patru membri, după ce, la finalul anului trecut, Liviu Pătraşcu, un apropiat al primarului Tudor Pendiuc, şi-a dat demisia în mod surprinzător din funcția de președinte.

Acum în Consiliul de Administrație mai sunt Dragoş-Cătălin Ion (Garda Financiară), Horia-Radu Goncearu (expert contabil şi consultant fiscal) – ambii din afara societăţii, Veronica Nedelea (director economic) şi Vasile Boteanu (director logistică) – amândoi din interior.

Citiți și: Apă Canal a făcut anunțul: cetățenii din această localitate sunt afectați!

Cel de al cincilea membru trebuie să provină, conform legii, din afara SC Apă Canal 2000, societate aflată în subordinea Consiliului Local.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90