New Profesional Consult 930 x 122

brânză

BRÂNZĂ ȘI CASTRAVEȚI PENTRU ELEVI. LISTA NOILOR PRODUSE

Brânză și castraveți pentru elevi. Lista noilor produse. Legislaţia viitorului nou program guvernamental „Lapte și corn” pentru distribuţia laptelui, fructelor şi legumelor în şcoli şi grădiniţe este aproape finalizat, anunță ministrul Agriculturii, Achim Irimescu. Potrivit sursei citate, de la anul (anul de învățământ 2017-2018) copiii vor primi și alte produse față de cele de acum.

Citiți și: Polițiști de la Rutieră, condamnați să dea înapoi brânza luată ca șpagă

„Programul acesta se va implementa din 2017. Vrem să încurajăm o alimentaţie sănătoasă pentru elevii claselor primare, dar vom introduce acest program şi la preşcolari.

(…) Marea schimbare este reprezentată de diversificarea produselor pe care le vom putea oferi copiilor. În afară de lapte, mi-aş dori să putem oferi iaurt natural şi chiar brânză dulce. În categoria fructelor, le vom putea da celor mici mere, pere, struguri, prune, piersici sau nectarine. Mai mult, introducem şi componenta legumelor: morcov, ardei gras sau castravete proaspăt.”, declară ministrul Agriculturii pentru Mediafax.

Citiți și: Atenție! Amenzi pentru elevi!

Ministrul precizează că ordonanța de urgență care va reglementa noul program va fi emisă de Guvern până la sfârșitul acestui an, urmând ca până în luna iulie a anului viitor să fie adoptate și normele de aplicare. (Foto: libertatea.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90