NOR CURIER 930X122

anaf

OPERAȚIUNE ANAF. FISCUL AVERTIZEAZĂ

Operațiune ANAF. Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), prin Direcția Generală a Vămilor, derulează în această lună, până pe 31 ianuarie 2017, o operațiune de identificare și avertizare a agenților economici asupra consecințelor nedepunerii până pe 15 februarie 2017 a cererilor pentru obținerea noilor atestate pentru comercializare și distribuție în sistem angro/en detail de produse energetice, băuturi alcoolice și tutun prelucrat.

Citiți și: Amenzi usturătoare! Este obligatoriu să ai așa ceva

Informația este furnizată de Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș.

Astfel, cei care dețin atestate pentru desfășurarea activității de distribuție și comercializare în sistem angro/en detail de produse energetice, de băuturi alcoolice și/sau tutun prelucrat emise anterior în baza O.P.A.N.A.F. nr.1849/17.06.2016 și O.P.A.N.A.F. nr.1850/17.06.2016 și care nu au depus cereri pentru obținerea noilor atestate fac obiectul unor verificări.

Citiți și: Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme!

Potrivit sursei citate, scopul acțiunii constă în informarea operatorilor economici despre noile prevederi legale și preîntâmpinarea desfășurării fără atestat a activității de distribuție și comercializare în sistem angro/en detail de produse energetice și/sau distribuție și comercializare angro de băuturi alcoolice și/sau tutun prelucrat.

Începând de la data 15 februarie 2017, atestatele emise anterior, conform prevederilor legale de la acea vreme, nu mai sunt valide, iar desfășurarea activităților respective fără un nou atestat poate constitui, după caz, infracțiune sau contravenție.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90