930 x122 grota rece

Libertăţii

UN NOU BALAMUC RUTIER! ÎNCEP LUCRĂRILE ÎN TRIVALE PE BULEVARD

Cornel Ionică, viceprimar al Piteştiului, dă o veste de interes pentru locuitorii din cartierul Trivale.

Citiți și: Este OFICIAL: Schimbări majore la celebra școală de fotbal Aripi Pitești!

Potrivit sursei citate, Curtea de Apel Piteşti a soluţionat definitiv contestaţia depusă de către una dintre firmele participante la licitaţia pentru reabilitarea bulevardului Libertăţii. Curtea a respins contestația, dând câștig de cauză firmei care câștigase inițial licitația în primăvara acestui an. Este vorba de SC Construcţii, Drumuri şi Lucrări de Artă.

Lucrările ar fi trebuit să înceapă încă din luna martie, dar contestaţia în instanţă a blocat totul.

Citiți și: Reparații majore pentru un drum vital din Argeș!

Viceprimarul Ionică anunță că săptămâna viitoare, conform procedurii, amplasamentul va fi predat firmei câştigătoare, iar constructorul se va apuca de lucru. Investiţia va fi, însă, gata abia la anul, la o dată pe care edilul nu a precizează. Ionică afirmă că vor fi reabilitate partea carosabilă, trotuarele și parcările.

Circulația rutieră va avea de suferit, fiind de așteptat ca timp de luni de zile, pe perioada lucrărilor, traficul pe bulevard să fie aglomerat. Va fi, probabil, un nou balamuc, după cel de la Podul Viilor sau din alte zone ale Piteștiului în care s-a lucrat sau se lucrează la infrastructura rutieră.

Valoarea totală a contractului este de 2.700.000 de lei.

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90