New Profesional Consult 930 x 122

bogdan ivan

UN IMPORTANT LIDER PSD S-A ÎNSCRIS ÎN PRO ROMÂNIA

Un important lider PSD s-a înscris în Pro România. Deputatul Cătălin Nechifor, fost președinte al Consiliului Județean Suceava, și-a anunțat astăzi plecarea din PSD și înscrierea în partidul condus de Victor Ponta, Pro România.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

„Alături de #VictorPonta. Din nou de la capăt. Începem o construcție #ProRomânia și în Suceava. După 16 ani în PSD, a venit momentul în care să îmi dau seama că niciodată să nu spui niciodată.

Mi-am făcut datoria față de PSD, am avut și împliniri, și dezamăgiri, dar viața merge mai departe și mă bucur să fiu din nou alături de oameni care au fost lângă mine.”, afirmă deputatul Cătălin Nechifor.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

Potrivit stiripesurse.ro, și alți membri PSD se vor înscrie în Pro România.

Liderul Pro România Argeș salută înscrierea deputatului Cătălin Nechifor în partidul lui Victor Ponta și Daniel Constantin: ”Mă bucur că oameni cu o bogată experiență administrativă și politică se alătură Pro România. Și în perioada următoare vor mai avea loc înscrieri în partid.

După cum am mai precizat, și în Pro România Argeș ni se alătură din ce în ce mai mulți oameni care au un cuvânt de spus în societatea argeșeană.”

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3