Donaris 930 x 122

pro românia

PRO ROMÂNIA ARGEȘ, LA MANIFESTĂRILE DE 1 DECEMBRIE

PRO România Argeș, la manifestările de 1 decembrie. Delegații ale PRO România Argeș au participat astăzi, alături de oficialități județene și locale, la evenimentele organizate în municipiul Pitești, în orașul Mioveni și în alte localități din județ cu prilejul Centenarului Marii Uniri de la 1 decembrie 1918.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

La aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire, Bogdan Ivan, liderul PRO România Argeș, le transmite un mesaj piteștenilor, argeșenilor și românilor de pretutindeni.

”Cred că cel mai important într-o astfel de zi este să fim cu toții uniți, să fim cu toții români, să fim cu sufletul PRO România. Îmi doresc o Românie în care să ne creștem cu mândrie copiii, îmi doresc sănătate și o viață frumoasă pentru toți românii, oriunde s-ar afla! De Ziua Națională a României, eu sunt PRO România!

Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

Sunt PRO România pentru că am încredere în țara mea și îmi doresc să schimbăm împreună în bine societatea în care trăim. Sunt PRO România pentru că vreau ca lucrurile să fie făcute așa cum trebuie. Totul stă în puterea noastră! A venit momentul să nu mai fim contra, ci PRO țara noastră. De astăzi, fii și tu PRO România! La mulți ani, români! La mulți ani, România!”

Și avocatul Liviu Stancu transmite un mesaj cu ocazia Zilei Naționale a României.

”Ziua Centenarului a marcat pentru noi, cei din PRO România, noutatea absolută: prima participare a partidului la sărbătoarea Zilei Naționale. Începând de astăzi, suntem alături de toți românii la celebrarea momentului solemn al nației, cel al Marii Uniri.

Totodată, acest debut public în Argeș reprezintă și un semnal adresat competitorilor noștri. Le spunem astfel: iată-ne, suntem aici!

Mă bucur că astăzi am reușit să lăsăm de-o parte lucrurile care ne despart și le-am oferit celor care au participat la marea sărbătoare aici în județul nostru imaginea unor persoane care în momentele importante ale națiunii pot să participe împreună la marile evenimente.

Din păcate, odată cu încheierea festivităților, trebuie să continuăm a ne manifesta profunda opoziție față de modalitatea în care guvernarea PSD-ALDE înțelege să prăbușească starea de normalitate care începuse să se înfiripe în România acum trei ani. De mâine, din nou în prima linie!

Până atunci, dat fiind faptul că încă suntem pe 1 Decembrie, continuăm a ne bucura de Ziua Marii Sărbători. La mulți ani, România! La mulți ani vouă, românilor! La mulți ani, PRO România!”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90