NOR CURIER 930X122

loc de joaca

O parcare și un nou loc de joacă vor fi amenajate în Pitești

O parcare și un nou loc de joacă vor fi amenajate în Pitești

Citiți și: Kaufland reacționează și recunoaște

Astăzi, primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea a făcut o vizită în teren, în cartierul piteștean Prundu, pe strada Anghel Saligny.

Citiți și: Argeș: Tineri grav răniți! O șoferiță, impact puternic cu o autospecială

Conform spuselor edilului, aici urmează să se amenajeze o parcare și un loc de joacă pentru copii.

Cristian Gentea a stat de vorbă cu locuitorii din zonă și a ținut să le mulțumească acestora pentru implicarea de care au dat dovadă.

Totodată, locuitorii laudă inițiativa autorităților locale, așteptând de acum și rezultatele.

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Cris spune:

    F slab primar ca și tot ce produce PSD datorita caracterului oamenilor de acolo și a politicii lor de cadre(vezi vârfurile de la Buc și te cutremuri :abramburica,ponta,Năstase,Dragnea,etc).
    In poza se vede un teren viran pietruit deci f bun pt parcat,plimbat cu bici sau jucat jocuri de grup.Faceti betoane și instalați fiare(leagăne și alte aparate bune de fier vechi că nu prea se vor utiliza) in timp ce în oraș avem încă străzi neintretinute cam deloc(fara piatra cum trebuie ,cu noroaie și denivelari ).Bani cheltuiți degeaba când gunoaiele zac pe la marginea orașului,prin pădure unde găsim umbra și aer curat și unde ar trebui sa facem mișcare ,nu într-un țarc ca la zoo !Nu mai poți respira de fum de la incendieri neautorizate ale celor ce stau la casa și lor le arde de cheltuit bani publici aiurea….F proasta org in Pitești și deservirea populației știind că peste tot sunt angajați simpatizanții mafiei PSD :la Mediu,Prefectura,ADP,Apa Canal,Salubris,etc…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90