New Profesional Consult 930 x 122

calea craiovei

EXCLUSIV! CUM VA ARĂTA PASAJUL RUTIER CALEA CRAIOVEI-MAIOR ŞONŢU

Vă prezentăm schițele digitale ale viitorului pasaj rutier care ar urma să lege, în Pitești, Calea Craiovei de strada Maior Şonţu, trecând peste intersecţiile de la fostul sediu CEZ şi din capătul de jos al Căii Craiovei.

Citiți și: Se scrie istoria celei mai așteptate Autostrăzi. Faza crucială: Se montează giganții!

Grație pasajului traficul pe bulevardul Republicii şi pe strada Victoriei s-ar desfăşura mult mai fluent decât acum. Pasajul va avea două benzi de circulație auto, trotuare pentru pietoni şi piste pentru biciclişti, cu coborâri elicoidale. De asemenea, municipalitatea vrea ca sub pasaj să amenajeze 80 de locuri de parcare.

Un alt pasaj proiectat va trece peste calea ferată de pe strada Lânăriei. Investiția, cerută de mulți ani, este necesară deoarece bariera la calea ferată e coborâtă de nu mai puțin de 19 ori în 24 de ore, lucru care efectiv blochează traficul rutier în zona Prundu.

Citiți și: Pitești. Schimbare de ultim moment lângă MatHaus, în Craiovei!

Deocamdată, Primăria nu a stabilit termenele de executare a lucrărilor la pasaje.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Andrei spune:

    E urat si e o greseala sa se construiasca acest pasaj

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3