930×122 CAPRA 5

baza sportivă aripi

NEGOCIERI BLOCATE LA BAZA SPORTIVĂ „ARIPI”

Negocieri blocate la baza sportivă „Aripi”. În prezent nu mai au loc negocieri pentru ca municipalitatea să preia terenul retrocedat la jumătatea lunii mai 2019 în incinta bazei sportive ”Aripi” a Liceului cu Program Sportiv (LPS) Pitești.

Citiți și: Vizită FULGER și decizia MOMENTULUI! Se refac terenurile de la „Aripi” Pitești!

Potrivit primarului Cornel Ionică, noii proprietari (Sofia Coșuleț și soții Zoie și Mircea Toma) nu au mai solicitat discuții cu comisia de negociere a Consiliul Local. Cei trei ar aștepta eliberarea titlului de proprietate, conform primarului municipiului Pitești.

„Terenul de la „Aripi” este în următoarea situație: Comisia Consiliului Local a discutat cu proprietarii, la momentul acela în care se insista foarte mult. Proprietarii, la momentul acesta, nu au mai solicitat întâlniri, discuții…

Citiți și: Exclusiv. Negocieri de ULTIM MOMENT la Dacia! Ce s-a decis!

Ne dorim, așa se va și întâmpla, să-l introducem în circuitul public, să-l preluăm. Așteaptă (n.r. – noii proprietari) eliberarea titlului de proprietate pe care nu îl au, s-au depus documentele, și pe care trebuie să-l elibereze cei de la Comisia de Fond Funciar a Prefecturii.

În momentul în care vor avea acest titlu, vor veni din nou la discuții. Până atunci nu și-au mai exprimat niciun punct de vedere, și în situația asta ne aflăm”, declară primarul Cornel Ionică pentru ePitești.

Amintim că, potrivit unui raport întocmit de evaluatorul S.C. Alfa Prospect RC S.R.L. din Pitești, terenul, cu o suprafață de 2.483 de metri pătrați, are o valoare de 235.900 de euro. Amănunte despre retrocedarea unei părți din baza sportivă ”Aripi”, AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

New Profesional Consult 570×90