NOR CURIER 930X122

ionuț vulpescu

OFERTĂ IMPORTANTĂ PENTRU ARGEȘ

Ofertă importantă pentru Argeș. Ministerul Culturii le-a transmis o scrisoare oficială proprietarilor Vilei Florica din Ştefăneşti, Argeş, prin care îşi exprimă intenţia de a-şi exercita dreptul de preemţiune la achiziţionarea clădirii şi a domeniului aferent.

Citiți și: Transformare totală la Vila Florica

Anunţul a fost făcut de Dan Manu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeș, care a discutat în acest sens cu ministrul Culturii, Ionuţ Vulpescu.

Ultimul preţ vehiculat pentru domeniul Brătienilor din Ştefăneşti a fost de 1,7 milioane de euro.

Citiți și: Liberalul Mihai Alexandrescu, pe făraș de la Vila „Florica”

La Vila Florica îşi desfăşoară activitatea Centrul de Cultură „Brătianu”, instituţie subordonată Consiliului Judeţean Argeș. Clădirea şi terenul aferent au fost retrocedate în instanţă, iar de atunci Centrul de Cultură funcţionează la Vila „Florica” prin îngăduinţa proprietarilor, care au prelungit în câteva rânduri contractul de dare în folosinţă gratuită. Totuşi, autorităţile au termen finalul anului în curs pentru a cumpăra vila şi terenul, în caz contrar acestea urmând să fie scoase la vânzare pe piaţa liberă.

Amănunte despre decizia Ministerului Culturii de a cumpăra Vila Florica, AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90