Donaris 930 x 122

activitate

PREȘEDINTELE TECĂU, LA PRIMUL RAPORT

Preşedintele Florin Tecău a prezentat Consiliului Judeţean Argeş un raport despre activitatea pe care a desfășurat-o la conducerea instituției în perioada iulie 2014-iunie 2015. Este vorba, practic, de primul an din mandatul câştigat de Tecău în alegerile parţiale de anul trecut.

Citiți și: Activitatea desfășurată de aceste persoane ar putea fi recunoscută ca vechime în muncă

Potrivit raportului, în perioada respectivă Consiliul Județean s-a întrunit în 21 de şedinţe în plen, dintre care 12 ordinare şi 9 extraordinare, adoptând peste 260 de hotărâri care au vizat diverse domenii de activitate. Cele mai multe au fost cu privire la domeniul economic.

Dintre cele peste 260 de hotărâri adoptate, două au fost atacate de prefectul Mihai Oprescu în exercitarea controlului de legalitate.

Citiți și: Activitate redusă la Uzina Dacia. Muncitori care rămân acasă

Pe de altă parte, conform aceluiași raport, la data de 30 iunie anul acesta Consiliul Judeţean Argeş avea încasate venituri de circa 160.700.000 de lei şi plăţi efectuate în sumă de aproape 138.000.000 de lei.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90