930×122 POSADA 5

coronavirus

AL TREILEA ELEV CONFIRMAT CU COVID-19 LA COLEGIUL COSTIN NENIȚESCU. LICEUL INTRĂ ÎN SCENARIUL ROȘU

Cu trei elevi deja confirmați cu noul coronavirus, Colegiul Tehnic „Costin D. Nenițescu” din Pitești intră în scenariul  roșu.

Citiți și: Exclusiv! Cine era omul care s-a aruncat de la etajul 10 și de ce a făcut gestul șocant

Astăzi a avut loc o ședință a  Consiliului de Administrație al Colegiului pentru că ieri după amiază (3 noiembrie) a fost confirmat, cu buletin de analiză, al treilea copil infectat cu SRS COV 2. A fost anunțat oficial Inspectoratul Școlar Județean Argeș, respectiv Comitetul Județean pentru Situații de Urgență,  cu propunerea ca la Colegiul Tehnic „Costin D. Nenițescu” din Pitești cursurile să se desfășoare în scenariul roșu -100% online – în perioada 03.11-17 11. Deși suntem în ziua de 4noiembrie, s-a luat ca reper ziua de 3 noiembrie pentru că în ordinul de ministru se specifică clar că sunt 14 zile de la data confirmării ultimului test pozitiv. Așteptăm  hotărârea CJSU”, a explicat, pentru ePitesti.ro, Marius Dobrin, directorul adjunct al unității

Practic, elevii nu mai vin la școală timp de două săptămâni și este doar o chestiune de procedură până la emiterea propriu-zisă a unei  hotărâri a CJSU privind intrarea unității în scenariul roșu, dat fiind că se prevede acest lucru prin ordin de ministru.

Citiți și: Revine coșmarul COVID

Foto: arhivă

 

PIZZERIA SAPORI 555 222
570×90 MAIA