930×122 CAPRA 5

bogdan olar

Argeș. Mutare NEAȘTEPTATĂ! Fostul șef ISU, pensionat la 43 de ani, consilier al prefectului!

Argeș. Fost șef la ISU, ieșit la pensie la 43 de ani, acum consilierul prefectului Perianu.

Citiți și: Când va demisiona prefectul Radu Perianu și cine îi va lua locul

Bogdan Olar, fostul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, se ”mută” la Prefectură.

În urmă cu puțin timp, prefectul de Argeș, Radu Perianu, a anunțat că fostul șef al ISU Argeș va activa la Cancelaria Prefectului.

Citiți și: Veste senzațională! Este o premieră, la Permise, în Argeș

Acesta va ocupa un post de consilier în cadrul instituției.

„Sunt convins că va fi o colaborare ce ne va oferi o capacitate și mai bună de răspuns la nevoile argeșenilor”, este mesajul transmis de Radu Perianu.

Reamintim că, Bogdan Olar a trecut în rezervă începând cu data de 16 noiembrie 2022. Mai concret a ieșit la pensie din cauza problemelor medicale pe care susține că le-ar avea.

De menționat faptul că, fostul șef la ISU Argeș are doar 43 de ani.

Având în vedere că toată lumea a rămas uimită de această mutare, l-am chestionat telefonic pe Radu Perianu, prefectul de Argeș cu privire la aceast subiect.

Declarații în EXCLUSIVITATE

ePitești: Cum ați ajuns la domnul Olar? Cum l-ați ales? 

Radu Perianu: „Avem o relație construită ”la greu” și anume, domnul Olar a condus ISU Argeș.

Relația noastră s-a construit în perioada în care am activat împotriva COVID 19. A fost o perioadă grea, o perioadă plină de măsuri nepopulare. În timp ne-am înțeles foarte bine. Am constatat că este un profesionist desăvârșit.

După pensionarea dânsului am avut bucuria să accepte propunerea de a activa în cadrul Cancelariei Prefectului. Acesta este angajat cu jumătate de normă, pentru că doar această funcție mai era liberă.”

ePitești.ro: Având în vedere că va ocupa o funcție publică, ne puteți spune ce salariu va primi domnul Olar ca și consilier? 

Radu Perianu: „Nu vă spun din mai multe considerente, dar nu vă gândiți că este vreo cifră care să fie atractivă sau foarte atractivă.

Unele salarii sunt secrete, altele nu, nu știu să vă spun despre treaba asta, dar probabil că vor trebui completate declarații de avere.

Cel mai bine ar fi să-l întrebați pe dânsul, dacă vrea să vă spună. Fiind vorba despre un drept al dânsului, nu vorbesc eu. Este și pe site-ul Prefecturii, probabil. Sunt mai multe locuri de unde să obțineți această informație, numai că nu este politicos din partea mea să vorbesc eu despre ce venituri realizează alții.”

ePitești.ro: Legea i-a permis domnul Olar să iasă la pensie la vârsta de 43 de ani. De ce un om care alege să iasă la pensie la această vârstă decide apoi să fie angajat tot la stat? Majoritatea oamenilor își pun această întrebare.

Radu Perianu: „Eu vă spun că au fost motive întemeiate. Nu se compară nivelul de stres și de responsabilitate avut ca și șef, pentru că a plecat din funcția de șef. Nu se compară nivelul de stres de la fosta instituție cu cel de aici. Și poate ar fi bine să-l întrebați pe dânsul și despre acest motiv. Eu îl știu, dar iarăși, permiteți-mi să fiu om serios, să nu vorbesc despre alții.”

ePitești.ro: Domul Olar va lucra atâta timp cât dumneavoastră veți fi prefect?

Radu Perianu: „Toată Cancelaria Prefectului lucrează atât timp cât e prefectul care și-a ales-o, ca să spun așa, pentru că sunt ai demnitarului angajați, nu ai instituției. Deci, da. După ce se schimbă prefectul, noul prefect își constituie echipa, care poate să conțină, la nivel teoretic, și oameni din fosta echipă”, a declarat Prefectul de Argeș, în exclusivitate pentru ePitești.ro.

În scurt timp vom publica și declarațiile tot în EXCLUSIVITATE ale lui Bogdan Olar, fostul șef la ISU Argeș, actual pensionar și mai nou consilier al prefectului de Argeș, Radu Perianu, cu privire la noua funcție pe care o va ocupa.

 

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

4 comentarii

  • Un cetățean spune:

    Domnul zice că s a pensionat din motive medicale. Așa o fi. Dar, se naște întrebarea, de ce nu stai omule liniștit acasă să ți îngrijești sănătatea? Gata, am aflat de la dom’ prefect, pentru profesionalism v a luat în echipa d-lui. Sunteți singurul din județ. Bravo. Sunt sigur că ați cedat cu greu rugăminților prefectului. Vă neglijați sănătatea pentru binele județului. Ce suflet mare aveți. SĂ VĂ FIE RUȘINE AMÂNDURORA !!!

  • Florin spune:

    Lăsați tineretul să muncească nu va mai agățați de posturi bine plătite are pensie sa stea acasă și așa nu merita pensia la 43 ani ,Acuma va plimba mapa prefectului

  • andrei spune:

    Bravos… domn prefect . Parca dvs. erați ăla cinstit.

  • Minca marian spune:

    Este o rusine ce se întâmplă

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90