New Profesional Consult 930 x 122

dejun

Micul dejun bogat în proteine ne ajută să slăbim!

Pentru a evita acumularea de kilograme în plus este recomandat ca micul dejun să fie bogat în proteine.

Citiți și: Un nou program în școli! Toți elevii vor beneficia!

Printre alimentele care ne ajută să ne menţinem greutatea sau chiar să slăbim dacă sunt consumate dimineaţa se numără ouăle şi laptele. Un pahar cu lapte consumat la micul dejun în locul altor alimente oferă o senzaţie de saţietate prelungită, fiind înlăturată astfel pofta de a ronţăi ceva în timpul zilei sau de a savura o masă bogată la prânz.

Există câteva combinaţii simple care oferă aceste beneficii, şi anume: ouă cu pâine prăjită, lapte degresat cu cereale sau lapte cu fructe uscate. Pe lângă faptul că sunt uşor de pregătit, ne şi ajută să slăbim.

Citiți și: Alimentul pe placul românilor, scădere bruscă de preț la Lidl, Kaufland și alte magazine

Și laptele consumat la micul dejun are beneficii. Copiii de opt ani care beau un pahar cu lapte pe zi au indicele de masă corporală mai scăzut decât cei care nu consumă cu regularitate acest aliment şi cântăresc, în medie, cu 4 kilograme mai puţin.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90