Donaris 930 x 122

andrei gerea

gerea_andrei

ANDREI GEREA, REUNIUNE ÎN ROMA CU PREMIERI ȘI MINIȘTRI AI INDUSTRIEI

Ministrul român al Economiei, Andrei Gerea, a participat în Roma la conferința ministerială „Prietenii industriei”, o inițiativă comună a Italiei, Franței și Spaniei. Evenimentul a fost organizat în pregătirea viitoarei reuniuni a Consiliului European.

Citiți și: S-A ALES PRAFUL DE ALDE. GEREA ÎI CERE LUI TĂRICEANU DEMISIA

Gerea a prezentat prioritățile țării noastre în domeniul politicii industriale, coroborată cu cea a UE. De asemenea, s-a întâlnit cu omologul său italian, Flavio Zanonato, și cu președintele Agenției de promovare în străinătate și internaționalizare a societăților italiene, Riccardo Maria Monti. Alături de ceilalți participanți la eveniment (au fost prezenți prim-miniștri și miniștri ai industriei din 24 de țări UE), ministrul român al Economiei a semnat o declarație comună.

Conferința desfășurată în Roma a avut ca scop evaluarea progreselor în ceea ce privește strategia inițiată de Comisia Europeană pentru promovarea industriei prelucrătoare europene.

Citiți și: ROMA: DAVID ȘTEFAN, LA PRIMII PAȘI DIN VIAȚA LUI

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90