Donaris 930 x 122

andrei gerea

ANDREI_GEREA_1

AUSTRIECII, ADEMENIȚI SĂ INVESTEASCĂ ÎN ROMÂNIA

Ministrul Economiei, deputatul PNL de Pitești Andrei Gerea, a participat ieri la o întâlnire cu reprezentanți ai celor mai importante companii austriece.

Citiți și: Românii nu au uitat și nu iartă votul negativ al Austriei pentru Schengen!

Întâlnirea, desfășurată în incinta hotelului Marriott din București, a avut loc cu ocazia evenimentului Romania Business Breakfast, organizat de Biroul Comercial al Austriei la București.

Andrei Gerea le-a prezentat austriecilor, printre care s-au numărat și ambasadorul acestei țări în România și consilierul comercial al ambasadei, prioritățile ministerului pe care îl conduce. Iar printre priorități se numără aprobarea noii legi a minelor. Austriecii au aflat de la Gerea că, odată ce va fi adoptată în Parlament, legea va permite redeschiderea unor proiecte miniere importante. De asemenea, ministrul Economiei le-a vorbit austriecilor despre decizia clară a Guvernului de a menține la 16% cota unică de impozitare a veniturilor și de a reduce CAS cu 5% în al doilea semestru al anului în curs. „România oferă condiții și are potențial economic pentru partenerii străini”, a conchis ministrul român al Economiei.

Citiți și: S-A ALES PRAFUL DE ALDE. GEREA ÎI CERE LUI TĂRICEANU DEMISIA

New Profesional Consult-555×222
570 X 90 POSADA 3