EcoMoto 930×122

andrei gerea

ANDREI_GEREA_1

AUSTRIECII, ADEMENIȚI SĂ INVESTEASCĂ ÎN ROMÂNIA

Ministrul Economiei, deputatul PNL de Pitești Andrei Gerea, a participat ieri la o întâlnire cu reprezentanți ai celor mai importante companii austriece.

Citiți și: Românii nu au uitat și nu iartă votul negativ al Austriei pentru Schengen!

Întâlnirea, desfășurată în incinta hotelului Marriott din București, a avut loc cu ocazia evenimentului Romania Business Breakfast, organizat de Biroul Comercial al Austriei la București.

Andrei Gerea le-a prezentat austriecilor, printre care s-au numărat și ambasadorul acestei țări în România și consilierul comercial al ambasadei, prioritățile ministerului pe care îl conduce. Iar printre priorități se numără aprobarea noii legi a minelor. Austriecii au aflat de la Gerea că, odată ce va fi adoptată în Parlament, legea va permite redeschiderea unor proiecte miniere importante. De asemenea, ministrul Economiei le-a vorbit austriecilor despre decizia clară a Guvernului de a menține la 16% cota unică de impozitare a veniturilor și de a reduce CAS cu 5% în al doilea semestru al anului în curs. „România oferă condiții și are potențial economic pentru partenerii străini”, a conchis ministrul român al Economiei.

Citiți și: S-A ALES PRAFUL DE ALDE. GEREA ÎI CERE LUI TĂRICEANU DEMISIA

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90