New Profesional Consult 930 x 122

andrei gerea

debransare

Băsescu, vorbe puține la învestirea ministrului Gerea

În urmă cu puțin timp, deputatul PNL de Pitești Andrei Gerea a fost învestit în funcția de ministru al Economiei.

Citiți și: S-A ALES PRAFUL DE ALDE. GEREA ÎI CERE LUI TĂRICEANU DEMISIA

Gerea a depus jurământul la Palatul Cotroceni, într-o ceremonie scurtă. Foarte scurt, de doar 25 de secunde, a fost și mesajul pe care președintele Traian Băsescu i l-a adresat noului ministru: „Doamnelor și domnilor miniștri, domnule ministru, permiteți-mi să vă doresc succes! Aveți două misiuni teribil de grele: Oltchimul și Cuprumin. Sper să se deruleze procese transparente în favoarea companiilor. Vă mulțumesc mult și vă doresc încă o dată succes la toți!”, a spus președintele, referindu-se la procesele de privatizare în care vor intra cele două societăți.

La ceremonie, alături de miniștri ai Guvernului, au participat primul-ministru Victor Ponta și președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea. Președintele Senatului, liberalul Crin Antonescu, nu a fost invitat. Cel mai probabil, Băsescu nu i-a iertat lui Antonescu faptul că la precedenta ceremonie, de învestire a ministrului PNL al Transporturilor, Ramona Mănescu, a părăsit sala înainte ca el să își înceapă discursul.

Citiți și: ANDREI GEREA, DEPUTAT

(Foto: Captură video Digi 24)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90