EcoMoto 930×122

daniel constantin

TARGUL_CARNEXPO_DANIEL_CONSTANTIN_1

MINISTRUL AGRICULTURII: „INDUSTRIA ALIMENTARĂ A DEPĂȘIT INDUSTRIA AUTO”

Exporturile industriei alimentare au înregistrat în luna ianuarie a acestui an un excedent de 35 de milioane de euro, a declarat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, la conferinţa „ZF Agricultura”.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

Constantin a precizat că principalul produs de export al României a fost porumbul, mai mult decât grâul. ”Industria alimentară a depăşit industria auto. S-a reuşit această performanţă de către cei din industria alimentară, cu 6,3% contribuţie din PIB. Mare parte din această creştere este generată cu materie primă din import, iar aici trebuie să schimbăm lucrurile.”, a completat ministrul Agriculturii, conform Ziarului Financiar.

Potrivit acestuia, pe primul loc la importuri este carnea de porc, iar la exporturi principalul produs era până la finalul anului trecut grâul.

Citiți și: DANIEL CONSTANTIN: SUNTEM PREGĂTIȚI SĂ VOTĂM O MOȚIUNE DE CENZURĂ

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90