Donaris 930 x 122

radu perianu

Mesaj de ultimă oră din partea prefectului de Argeș!

În contextul actual în care Rusia a declanșat războiul în Ucraina, prefectul de Argeș, Radu Perianu (foto), a anunțat că, în semn de solidaritate, își va suspenda apariția în cadrul evenimentelor publice festive.

Citiți și: Când va demisiona prefectul Radu Perianu și cine îi va lua locul

„De câteva ore vedem cu toții imagini pe care nu le credeam posibile în Europa, în secolul XXI.

Citiți și: Veste senzațională! Este o premieră, la Permise, în Argeș

Suntem cu sufletul alături de cei care trăiesc atacurile, civili și militari! Este decent ca la acest moment atenția noastră să fie concentrată spre români și spre poporul ucrainean.

În semn de solidaritate voi suspenda apariția la evenimente publice festive”, este mesajul transmis de prefectul județul Argeș, Radu Perianu.

555×222 grota rece

Comentarii

8 comentarii

  • Predescu spune:

    Ne-a întristat decizia, ne afectează enorm și nu mai știm încotro să o apucăm. Dar totuși ce are bula cu Prefectura?

  • Catalin spune:

    Ce sacrificiu remarcabil… Domnule prefect, daca tot aveti niste timp disponibil in urma acestei masuri radicale, credeti ca va puteti indrepta atentia catre sprijinirea cadrelor militare? Cu siguranta ar fi o expunere mai buna pentru electorat decat sa ne anuntati ca nu va mai duceti la chefuri.

  • Un cetatean ingrijorat spune:

    Credeam ca mergem sa luptam pentru vecinii nostrii..dar noi nu ne suportam vecinii de palier daramite vecinii tarii. Sincer imi e rusine ca sunt cetatean al acestei tari..dupa Ucraina cine credeti ca urmeaza? Nu azi, nu maine dar in viitorul apropriat ..

  • Sorescu Sebi spune:

    Mare smecherie ca nu se mai duce el la festivitati. Trebuia sa-l aplaudam ? Toate festivitatile trebuiesc anulate. Asta asteptam sa ne spuna…

  • Marius P. spune:

    Cu sufletul la gură am așteptat mesajul ăsta. Credeam că nu mai vine. Ăsta adevărat prefect care se gândește la binele argeșenilor și a luat măsuri în consecință.
    Nea Perianule, stai bre jos, cât mai jos. Țara arde și Perianu se piaptănă!

  • Dragoș spune:

    Numai un geniu putea să gândească așa ceva. Acum ne simțim mult mai relaxați, mai curați, mai uscați. Sperăm totuși ca omul ăsta cu o funcție atât de mare, să-și dea seama, dacă nu cumva, pălăria lui prea mare îi acoperă ochii. Oricum e prea târziu.

  • simo spune:

    Se piaptana daca ar avea ce dar nu are ca e chel !

  • Anca spune:

    Esti diabolic băi Perianule. Ai actionat ca un mare conducător. Auto.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90