New Profesional Consult 930 x 122

comemorare

N-o să-ţi vină să crezi ce s-a strecurat printre coroanele de flori pentru eroii Revoluţiei!

Astăzi a fost organizată în Piteşti, în Piaţa „Vasile Milea”, o acţiune de depunere de coroane de flori la monumentul eroilor revoluţiei din decembrie 1989. Momentul a fost presărat cu incidente.

Citiți și: Mari nereguli în unități de învățământ! Amenzi uriașe și dosare penale

Au depus coroane reprezentanţi ai Prefecturii, ai Consiliului Judeţean, ai altor instituţii publice şi ai partidelor politice.

Printre coroanele de flori şi-au făcut loc şi mesaje care reflectă dezamăgirea populaţiei la 24 de ani de la revoluţie. „PCR egal PSD egal PDL egal PNL – aceeaşi mizerie” este unul dintre acestea. „Voi v-aţi jertfit, noi suntem trişti că aţi murit degeaba!”, este un altul. Nu au lipsit nici huiduielile din partea revoluţionarilor, pe fondul tensiunilor legate de drepturile pe care aceștia le revendică.

Citiți și: Tinerii militari care au fost aduși în sicrie, stau de strajă în cer

De asemenea, un grup de tineri au afişat un banner cu un mesaj legat de faptul că nici până astăzi nu au răspuns în faţa legii toţi cei care se fac vinovaţi de crimele din decembrie 1989.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90