New Profesional Consult 930 x 122

furt calificat

Pensiune din Micești, spartă de un piteștean. A furat bani și bijuterii

Un piteștean, în vârstă de 53 de ani, a fost reținut după ce polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Citiți și: Hoț ghinionist. Când a ieșit din magazinul din care a furat l-a călcat mașina

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 28 spre 29 iulie a.c., bărbatul, ajutat de o femeie, ar fi pătruns, prin efracție, într-o unitate de cazare de pe raza localității Micești, de unde ar fi sustras 6.000 de euro, 3.000 de lei și 500 de grame de bijuterii din aur.

Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 08 septembrie a.c., polițiștii, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului, de pe raza municipiului Pitești, de unde au fost ridicate mai multe materiale cu valoare probatorie.

Citiți și: Pitești: Hoț la el acasă! I-a furat telefonul musafirului când nu era atent

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv: botosaneanul.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

RAW FOTO 570 X 90