Donaris 930 x 122

funeriu

I-AUZI UNA! DANIEL FUNERIU ARE AC DE COJOCUL LUI NEA’ COSTICĂ!

Prezent azi în Piteşti alături de Elena Udrea și de alți lideri centrali ai PMP la înscăunarea oficială a preşedintelui Partidului Mişcarea Populară Argeş (Daniel Dragomir), Daniel Funeriu a vrut să arate că este la curent cu cea mai arzătoare problemă politică a județului.

Citiți și: DE NECREZUT! CE FACE NICOLESCU ÎN PUȘCĂRIE

Încercând să fie ironic, Funeriu a venit la conferința de presă organizată cu acest prilej cu un „cadou” pentru Constantin Nicolescu: un ac de siguranţă. „Poate îl ajută să se agaţe mai mult de funcţie!”, a afirmat Daniel Funeriu, reproșându-i astfel lui Nicolescu faptul că nu a plecat încă din postul de președinte al Consiliului Județean Argeș în ciuda verdictului dat de Curtea Supremă în procesul cu ANI.

De altfel, nu doar Daniel Funeriu, ci și ceilalți lideri PMP prezenți la întâlnirea cu jurnaliștii din presa piteșteană au reluat vechea placă cu hitul „Să scăpăm Argeșul de baronul Nicolescu și mafia roșie!”.

Citiți și: AI UITAT, IANI?

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90