New Profesional Consult 930 x 122

mihăilescu

TECĂU A DEPUS JURĂMÂNTUL. PONTA A LIPSIT DE LA ÎNVESTIRE.

Astăzi a avut loc ceremonia de învestire a lui Florin Tecău (PSD) în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeș. Deşi inițial era anunţată prezenţa la eveniment şi a premierului Victor Ponta şi a vicepremierului Daniel Constantin, cei doi nu au mai putut ajunge în Piteşti, deoarece au primit delegaţii străine importante la Palatul Victoria.

Citiți și: Video – Moșteanu, despre Apostoliceanu: Susținea HOȚIA! Mihăilescu: Un mare câștig!

Nu au lipsit, însă, Constantin Nicolescu şi Ion Mihăilescu – foşti preşedinţi ai Consiliului Judeţean, parlamentari, primari, precum şi doi dintre cei şase contracandidaţi ai lui Tecău (este vorba de Mihai Deaconu, de la PP-DD, şi de Gheorghe Dinescu, de la PNŢCD). Judecătoarea Valerica Vîrtopeanu, vicepreşedinte al Tribunalului Argeş, a dat citire sentinţei de validare a mandatului de preşedinte al lui Tecău, sentinţă împotriva căreia nu a fost depusă nicio contestaţie. Ceremonia – care a început cu intonarea Imnului de Stat – a continuat cu depunerea jurământului de către preşedintele ales şi s-a sfârşit cu luări de cuvânt.

„Am încredere în omul, în sufletistul Florin Tecău. Îl asigur de sprijinul meu în toate proiectele pe care şi le-a propus.”, a afirmat prefectul Mihai Oprescu. „Acesta este un moment important: începerea parteneriatului dintre Florin Tecău şi argeşeni. Îl felicit pentru izbândă şi îl asigur că primarii sunt alături de el.”, a spus, la rândul său, primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, preşedintele interimar al PSD Argeş. „Îi salut pe predecesorii mei, domnii Ion Mihăilescu şi Constantin Nicolescu. Voi încerca să mă ridic la nivelul dumnealor şi să îi reprezint pe argeşeni cu cinste, demnitate şi onoare. Voi face ce am făcut şi până acum: voi munci pentru a aduce Argeşul în fruntea judeţelor ţării!”, declarat, în încheiere, Florin Tecău.

Citiți și: SĂRBĂTORILE ARGEŞULUI ŞI MUSCELULUI, CIUNTITE

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441