SMART KIDS 930X122

comune

AU VENIT BANII PENTRU MOLIVIŞU

Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, ne-a declarat că banii de la Trezorerie pentru comunele argeşene implicate în proiectul Molivişu au intrat în conturile acestora.

Citiți și: Argeșul ar putea rămâne cu doar 13 comune și 8 orașe!

Constructorul care lucrează la Molivişu a băgat până acum bani din buzunar (circa 1.000.000 de euro) pentru acest proiect şi avea nevoie ca de aer de banii de la comunele implicate.

Este vorba de Arefu, Cicăneşti şi Brăduleţ. Trezoreria a aprobat acordarea de împrumuturi doar pentru Arefu (10.000.000 de lei) şi Cicăneşti (8.350.000 de lei), bani cu care se va asigura cofinanţarea necesară.

Citiți și: SCANDAL LA MOLIVIŞU CU NOI SESIZĂRI PENALE

Construcţia staţiunii de schi de la Molivişu se face cu bani europeni, bani de la Consiliul Judeţean şi bani de la autorităţile locale din comunele amintite mai sus. Termenul de finalizare a investiţiei este luna decembrie a anului în curs.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90