930 x122 grota rece

bogdan ivan

BOGDAN IVAN: NU POȚI SĂ IMPUI PURTAREA MĂȘTILOR CÂND AI MILIOANE DE OAMENI CARE NU ȘI LE PERMIT

Adoptarea, miercuri, de către Parlament, a proiectului care prevede acordarea de măști pentru protecția cetățenilor împotriva COVID-19 este salutată de liderii PRO România, partid coinițiator al propunerii legislative privind regimul de achiziție și distribuție a materialelor de protecție.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

”Era timpul să se îndrepre o cerință aberantă a Guvernului, pentru că nu poți să impui purtarea măștilor când ai milioane de oameni care nu și le permit. PRO România a propus ca Ministerul Sănătății, prin UNIFARM S.A, să dispună achiziționarea de măști conforme cu standardele europene în vigoare, iar distribuirea către români să se facă prin autoritățile publice locale. Pentru că în momentul în care îi obligi pe oameni să facă ceva, trebuie să te asiguri că ai creat și contextul pentru acel ceva”, a declarat liderul PRO România Argeș, Bogdan Ivan.

Legea prevede că măștile de protecție trebuie achiziționate preponderent din producția internă, iar furnizarea acestora către categoriile vizate de lege trebuie să se facă până la încheierea pandemiei COVID-19, declarată oficial de Organizația Mondială a Sănătății.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3