Donaris 930 x 122

daniel constantin

DANIEL CONSTANTIN: “GUVERNUL ZERO LOVEȘTE DIN NOU!”

Ministrul tehnocrat al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, și comisarul european Corina Crețu sunt într-un adevărat război al declarațiilor. Ghinea acuză fostul Guvern Ponta că „nu a mișcat nimic” pentru finalizarea cadrului instituțional românesc de fonduri europene și că în aceea perioadă comisarul european pentru politică regională Corina Cretu (PSD) nu și-a exprimat, ca acum, îngrijorarea.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

Daniel Constantin, copreședinte ALDE, deputat de Argeș și fost ministru al Agriculturii, intervine în dispută și îl pune la punct pe ministrul tehnocrat.

“Guvernul ZERO lovește din nou! Ministrul Ghinea gestionează fondurile europene alocate României, altele decât cele pentru agricultură! Pentru acestea, absorbția este ZERO! Adică exact ce susține Corina Crețu, explicând pentru ministrul începător și ce înseamnă absorbție…

Citiți și: DANIEL CONSTANTIN: ROMÂNIA, BLOCATĂ DE LIVIU DRAGNEA

Îl informez pe domnul Ghinea că fondurile absorbite ca plăți interimare la care face referire (57 de mil. de euro) sunt pe agricultură!!! Adică în ograda colegului Irimescu! Iar aceștia au intrat în conturile statului din proiectele pe PNDR datorită felului în care guvernul precedent a gestionat acest program pe vremea în care am fost ministru.

În curând o să mai intre în conturile României alte aproape 300 de mil. de euro, tot datorită măsurilor deschise anul trecut! Mă aștept să le contabilizeze tot ministrul Ghinea, pentru că la Agricultură nu avem ministru…”, spune Daniel Constantin.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90