930×122 CAPRA 5

daniel constantin

TARGUL_CARNEXPO_DANIEL_CONSTANTIN_1

DANIEL CONSTANTIN: „PE LISTA USD NU SUNT PERSOANE CARE ȘI-AU DENIGRAT ȚARA LA BRUXELLES!”

Preşedintele Partidului Conservator, deputatul de Pitești Daniel Constantin, a declarat azi că pe lista de candidaţi a Uniunii Social Democrate nu sunt nume de persoane care şi-au denigrat ţara la Bruxelles de dragul capitalului politic.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

“Traversăm astăzi un moment politic foarte important, care reprezintă nu doar începutul campaniei electorale, pe care dorim să o câştigăm, ci şi momentul în care trebuie să schimbăm modul în care interesele României sunt promovate şi apărate în ceea ce înseamnă Parlamentul European. Avem astăzi şi capacitatea şi dorinţa şi determinarea să facem acest lucru, să apărăm cu mai multă fermitate, mai apăsat, mai activ, cu alte cuvinte cu mai multă demnitate, interesele României în Europa. Pe lista candidaţilor propuşi de noi nu veţi regăsi persoane care şi-au denigrat ţara la Bruxelles de dragul capitalului politic, nici de dragul simpatiilor din partea colegilor şi partenerilor europeni!”, a spus Constantin după semnarea protocolului alianţei electorale Uniunea Social Democrată, formată din PSD, UNPR şi PC.

Potrivit lui Daniel Constantin, pe lista USD sunt oameni care au fost validaţi prin activitatea pe care au desfăşurat-o în faţa electoratului.

Citiți și: DANIEL CONSTANTIN: ROMÂNIA, BLOCATĂ DE LIVIU DRAGNEA

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90