SMART KIDS 930X122

daniel constantin

DANIEL CONSTANTIN, REPLICĂ PENTRU AROGANTUL TĂRICEANU

Daniel Constantin, replică pentru arogantul Tăriceanu. Daniel Constantin, copreşedinte ALDE, a avut o primă reacţie după ce „Tăricenii” din partid i-au retras sprijinul politic, decizie menită să-l lase fără funcţiile deţinute în Guvern (vicepremier şi ministru al Mediului).

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

„Decizia de astăzi nu are nicio legătură cu legalitatea, nu i se poate aplica o sancțiune unui președinte, copreședinte de partid decât în cadrul unui Congres.

Acestea sunt lucruri care deja au fost călcate în picioare de mai mult timp. Ceea ce s-a întâmplat astăzi, din păcate pentru domnul Tăriceanu, nu are nicio legătură cu liberalismul. Mingea este în terenul lui Sorin Grindeanu și al lui Liviu Dragnea. Vom vedea dacă dânșii vor accepta o decizie care nu are nicio legătură cu statutul și legalitatea.

Citiți și: DANIEL CONSTANTIN: ROMÂNIA, BLOCATĂ DE LIVIU DRAGNEA

(…) Mi s-a cerut să trădez oameni, să-i arunc peste bord, doar ca să-mi fie mie bine și nu am făcut asta.”, a spus Daniel Constantin după hotărârea pe care oamenii arogantului Călin Popescu Tăriceanu au luat-o azi.

Constantin a ripostat şi la adresa declaraţiei lui Tăriceanu potrivit căreia a devenit „cântăreţul binomului”: „Chiar am râs de acest lucru, pentru că în sală erau doi şefi ai SIE, domnul Harnagea şi domnul Meleşcanu. Şi l-am rugat pe domnul preşedinte Tăriceanu să se informeze, pentru că are oameni apropiaţi cu care colaborează, şi să se informeze mai bine. Este foarte uşor ca din înălţimea domniei sale să pună etichete care nu au nicio legătură cu realitatea!”

”Nu voi contesta în instanţă acest lucru (n.r. – retragerea sprijinului politic), voi contesta în instanţă organizarea Congresului (…). De această dată voi face tot posibilul ca adevăratul caracter al domnului Tăriceanu să iasă la suprafaţă!

Contestaţia pe care noi am făcut-o vizavi de organizarea Congresului merge mai departe, ea a fost depusă la Tribunal, deşi s-a practicat acolo un fel de şantaj – „te excludem din ALDE dacă mergi mai departe!”. Nu am făcut altceva decât ca instanţa să constate legalitatea măsurilor care s-au dispus. O să încerc în continuare să aduc ALDE pe drumul potrivit.

Dacă domnul Grindeanu îmi va cere acest lucru, categoric îmi voi da demisia. Eu îl voi informa pe domnul preşedinte Dragnea de faptul că a fost o încălcare a statutului şi o să îmi exprim şi în faţa domniei sale regretul că domnul Tăriceanu, pentru a promova interesele politice proprii, calcă în picioare orice fel de statut, producând un abuz pe care îl clamează.

Sunt foarte mulţi colegi care mi-au solicitat să pornim un alt proiect politic. Am refuzat această solicitare pentru că nu vreau să dau impresia că am avut un astfel de gând. Am spus de la început: nu vreau altceva decât ca în ALDE să se respecte legea. Nu vreau altceva decât să ne întoarcem la litera statutului. Ca atare, nu voi face un alt proiect politic. (…) Sunt membru ALDE în continuare, eu nu îmi dau demisia din ALDE şi voi susţine în continuare Guvernul.”, a mai precizat Daniel Constantin.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA