930 x122 grota rece

basescu

DEPUTAT PSD: „VIITORUL PREȘEDINTE TREBUIE SĂ FIE TOTAL DIFERIT DE BĂSESCU”

USL scârțâie din toate încheieturile. Cu toate acestea, surprinzător sau nu, mesajul public care vine dinspre liderii PSD este unul optimist în ceea ce privește viitorul Uniunii Social Liberale.

Citiți și: Fost deputat de Argeș, condamnat la 6 ani de pușcărie!

„Consider că USL este cea mai bună formulă de guvernare şi că va fi păstrată şi în 2014, 2015 și 2016. Performanţele economice înregistrate anul trecut de România au demonstrat că USL îşi îndeplineşte cu succes obiectivele asumate la preluarea mandatului”, declară pentru ePitești deputatul PSD de Argeș Mircea Drăghici, totodată consilier onorific al primului-ministru Victor Ponta.

În ceea ce privește alegerile din luna mai pentru Parlamentul European, deputatul anticipează o victorie confortabilă a Uniunii Social Democrate: „Am încredere că USD, alianţa electorală pentru alegerile europarlamentare, se va clasa pe primul loc la aceste alegeri, cu un scor de peste 35%”.

Citiți și: Fostul deputat Drăghici a intrat deja în penitenciar

Marea provocare politică a acestui an o reprezintă, însă, prezidențialele. Cu sau fără Crin Antonescu în postura de candidat USL, Mircea Drăghici spune că, în opinia sa, este obligatoriu ca viitorul președinte al țării să fie total diferit de Traian Băsescu: „Este important ca bătălia pentru funcţia de preşedinte să nu afecteze viaţa românilor nici anul acesta, nici în 2015. Viitorul presedinte trebuie să fie total diferit de cum a fost Băsescu şi să îndrepte lucrurile rele pe care le-a făcut acesta”.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90