930 x122 grota rece

lazar

ION CORNEL LAZĂR: „AM SENZAŢIA CĂ ANTONESCU NU VREA SĂ FIE PREŞEDINTE AL ROMÂNIEI!”

Liderii PSD, PC şi UNPR Argeş se pregătesc să semneze în săptămâna care urmează protocolul de formare în județul nostru a Uniunii Social Democrate. Ion Cornel Lazăr, preşedintele PC Argeş, spune că USD nu înseamnă un atac la USL, dar îşi exprimă o serie de nemulţumiri cu privire la unele afirmaţii ale lui Crin Antonescu, liderul PNL.

Citiți și: ACCIDENT DE TIR ÎN FAȚĂ LA LAZĂR COMPANY

„Crin Antonescu a avut unele ieşiri foarte nelalocul lor, mai ales la adresa PC. Nu am înţeles aceste atitudini, aşa cum nu înţeleg nici de ce se poartă acum cum se poartă în raport cu PSD. Am senzaţia, uneori, că Antonescu nu vrea să fie preşedintele României, aşa se comportă!

În ceea ce priveşte relaţia PC-PNL în Argeş, aceasta este una corectă, de bun simţ. Puţini ştiu că PC ar fi trebuit să aibă, printre altele, 10% dintre funcţiile de la deconcentratele din Argeş. Nu s-a întâmplat acest lucru, am zis să ne înţelegem şi să nu alergăm după funcţii. Poate că este şi vina mea că s-a ajuns aici, poate ar fi trebuit să fiu mai ferm pe poziţii”, declară Ion Cornel Lazăr pentru ePitești.

Citiți și: CONSERVATORII ARGEȘENI, LA CONGRESUL DE FUZIUNE CU PLR

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3