EcoMoto 930×122

bulf

danut_bulf

SUNT LA PUTERE ŞI, TOTUŞI, SPUN AŞA CEVA: „ÎN TOATE STRUCTURILE EXISTĂ INCOMPETENŢĂ!”

Dănuţ Bulf, prim-vicepreşedinte al PC Argeş, şi Ştefan Sabotici, secretar general al aceluiași partid, afirmă răspicat că în privința accidentului aviatic din munţii Apuseni factorul politic are o mare răspundere din cauza numirii unor neisprăviți în funcții publice.

Citiți și: Dinu: „Mister Bulf și șmecherașii lui s-au făcut de râs. Se va alege praful!”

„Când în anumite posturi se pun oameni incompetenţi, se întâmplă ce s-a întâmplat în Apuseni. În toate structurile statului există o grămadă de incompetenţă! Reproşurile se îndreaptă şi către politic, căci politicul determină numirile în anumite posturi. Politicul ar trebui să ţină cont mai mult de competenţă, de profesionalismul oamenilor pe care îi susţine ”, a spus astăzi Dănuţ Bulf (foto 1) în conferința de presă a PC Argeș.

„Numirea clientelară în anumite posturi a căzut deja în derizoriu. Îți dai seama de gravitatea fenomenului doar la astfel de evenimente. Nu funcţionează la noi nici instituţia demisiei de onoare, este foarte greu pentru unii să înţeleagă că trebuie să lase locul liber atunci când se impune corectarea deficienţelor în unele instituţii”, a declarat, la rândul său, Ștefan Sabotici (foto 2).

Citiți și: CONSERVATORII ARGEȘENI, LA CONGRESUL DE FUZIUNE CU PLR

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90