New Profesional Consult 930 x 122

lazar

PCC

Planurile conservatorilor argeşeni pentru europarlamentare

Anul 2014 stă sub zodia alegerilor europarlamentare şi a celor prezidenţiale. Conservatorii argeşeni susţin că sunt pregătiţi să facă faţă cu brio acestor încercări.

Citiți și: Surse: PNL și PSD și-au dat mâna pentru a guverna România!

În acest sens, preşedintele PC Argeş, Ion Cornel Lazăr, afirmă că o decizie cu privire la candidaturile pentru alegerile europarlamentare din 2014 va fi luată cât de curând, posibil până pe 20 ianuarie.

„Noi vrem să menţinem colaborarea bună cu colegii noştri din USL. Încă nu s-a luat nicio decizie privind candidaturile. Acum noi ştim că vom candida pe liste separate, sub sigla PC, şi că avem de atins un prag de 5%, prag pe care suntem convinşi că îl vom atinge aici în Argeş. Se discută, am auzit, şi de liste comune în cadrul USL, dar şi de liste comune PSD-UNPR-PC. Încă nu este nimic bătut în cuie. Noi, însă, ne vom conforma deciziilor care vor fi luate la centru. Pe de altă parte, şi dacă vom candida separat ştiu că nu vor fi tensiuni între noi şi PNL şi PSD, avem o colaborare bună şi ne respectăm munca unii altora”, spune Ion Cornel Lazăr.

Citiți și: PC A APROBAT FUZIUNEA CU PLR

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3