EcoMoto 930×122

cotroceni

PCC

CONSERVATORII SALUTĂ PACEA DIN USL

Filiala Argeş a Partidului Conservator salută modul în care liderii USL de la nivel naţional au abordat acest început de an, punând capăt, cel puţin pentru moment, disputelor.

Citiți și: Surse: PNL și PSD și-au dat mâna pentru a guverna România!

„Este un an decisiv pentru toată lumea, iar discuţiile în interiorul USL ar fi făcut mai mult rău decât bine. Ne bucurăm să constatăm discursuri echilibrate, mai multă înţelepciune în afirmaţii, mai mult echilibru şi, cel mai important, faptul că s-a înţeles esenţialul: „duşmanul” nu este în interiorul USL, ci la Cotroceni.

E important, aşadar, ca tonul să fie menţinut. Contrele de orice natură au darul de a slăbi Uniunea, iar acest lucru le convine de minune adversarilor noştri politici. Trebuie să demonstrăm în continuare că suntem uniţi şi că putem face multe lucruri bune în interesul cetăţenilor.

Citiți și: ADI DESPOT, LA CONSULTĂRILE CU IOHANNIS!

Deciziile luate la începutul acestei săptămâni arată că USL are forţa necesară pentru a-şi impune proiectele şi că se poate opune cu succes regimului Băsescu. Ţintele pentru anul în curs sunt, în afară de câştigarea alegerilor prezidenţiale şi europarlamentare, continuarea reformelor de modernizare a statului, buna guvernare, dezvoltarea economică şi crearea unui număr cât mai mare de locuri de muncă.

Partidul Conservator a militat constant pentru echilibru în atitudini şi discurs din partea membrilor USL şi ne bucurăm să constatăm că s-a ajuns la înţelegerea deplină a faptului că uniţi am fost, suntem şi vom fi o forţă, în ciuda diferenţelor doctrinare. Acest curs trebuie menţinut, iar rezultatele nu vor întârzia să apară”, se arată într-un comunicat de presă al Partidului Conservator Argeş.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3