Donaris 930 x 122

bratu

NICOLESCU, LÂNGĂ ȘOVA! BRATU, ÎN SPATELE LOR!

Retras, dar nu pe de-a-ntregul. Deși pensionat fără voia lui de oarba justiție, la inițiativa urâcioasei de ANI, din administrație și politică, fostul președinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș, Constantin Nicolescu, nu ratează nicio vizită de ministru.

Citiți și: DE NECREZUT! CE FACE NICOLESCU ÎN PUȘCĂRIE

Nu a ratat-o nici pe-a lui Dan Șova, venit ieri ca să ia la ochi drumurile doldora de gropi ale județului. În Curtea de Argeș Nicolescu s-a afișat lângă ministrul Transporturilor, luând loc de-a dreapta lui Șova.

Dar cine stătea cuminte pe rândul din spatele VIP-urilor? Gabriel Bratu. Dat afară din PDL, cel care le-a mâncat „ficații” PSD-iștilor și PNL-iștilor pe vremea când era general la Inspectoratul Școlar pare că se simte bine și în largul său în familia „pontănacilor”. Lui Bratu nu-i mai pute acum nici a „neocomunism” și nici a șosete transpirate de „baron”. Omul de „dreapta”, băsistul fără recurs de altădată, și-a găsit, în sfârșit, rostul în politică: să fie de râsul curcilor. Cum de râsul curcilor este un altul din fotografie: Iulian Cristache. Traseist politic, ajuns senator PP-DD de Argeș pe cârca prostimii care a căscat gura la retorica fals „anticiocoiască”, acum el însuși „ciocoi” în partidul de nișă și de povești de groază al reevaluatului Gabriel Oprea.

Citiți și: AI UITAT, IANI?

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90