EcoMoto 930×122

liverpool

PARLAMENTAR ARGEȘEAN, SUPORTER COTIZANT AL CELEBREI FC LIVERPOOL!

Este un caz particular printre sutele de senatori și deputați ai României. Mai exact, din câte știm noi, e singurul parlamentar al țării noastre care are statut de suporter cotizant al unui mare club de fotbal de peste hotare.

Citiți și: DE NECREZUT! CE FACE NICOLESCU ÎN PUȘCĂRIE

A lucrat în conducerea Ministerului de Justiție și a Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților, iar acum se află la primul său mandat de parlamentar. Avocat de meserie, Theodor Nicolescu, deputat PNL de Argeș, căci despre el este vorba, a devenit în urmă cu patru ani suporter cotizant al celebrului club englez FC Liverpool. Plătește pe an o cotizație modică, de 16 lire sterline, adică ceva mai mult de 85 de lei. În schimb, primește periodic pe e-mail informații despre programul și noutățile de la echipă.

Pe deasupra, tot datorită calității lui de suporter cotizant, a avut posibilitatea să ceară și să i se trimită în România un autograf personalizat cu numele său de la celebrul Luis Suarez. Autograful înrămat primit de la vârful de atac uruguayan al lui FC Liverpool, considerat cel mai bun fotbalist din Premier League, stă la loc de cinste pe raftul unei vitrine din biroul de avocat al parlamentarului PNL de Argeș. Mesajul lui Suarez, scris în limba engleză, sună în felul următor: „Pentru Theo, un adevărat fan al lui Liverpool”. Are un autograf și de la căpitanul Steven Gerrard.

Citiți și: AI UITAT, IANI?

Îi place FC Liverpool de mulți ani, dar fan înfocat a devenit în 2005, după finala de poveste de Liga Campionilor câștigată de „cormorani” împotriva italienilor de la AC Milan. Microbiștii își amintesc că atunci FC Liverpool a egalat după ce la pauză a fost condusă cu 3-0 și a câștigat trofeul la lovituri de la 11 metri. Theodor Nicolescu a ajuns și pe Anfield Road, stadionul pe care joacă FC Liverpool. În 2010 a asistat în tribune la partida pe care englezii au disputat-o în UEFA Europa League cu Unirea Urziceni. Deputatul își propune ca anul viitor să revină pe Anfield ca spectator la un meci al idolilor săi din fotbal.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90