930 x122 grota rece

daniel constantin

DANIEL CONSTANTIN DESCHIDE CAMPANIA DE RECOLTAT LA FLOAREA SOARELUI

Campania de recoltat la floarea soarelui va fi demarată oficial mâine, 22 august, de către ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin.

Citiți și: Argeș. Țeapă de 120.000 de lei!

Evenimentul va avea loc de la ora 10 în comuna Gârla Mare din județul Mehedinți. Cu aceeași ocazie, ministrul Constantin și specialiștii care îl vor însoți vor constata care este starea de vegetație a porumbului și felul în care arată sistemul de irigații din zonă.

Ulterior Daniel Constantin va merge în Drobeta Turnu Severin, acolo unde, la Casa Tineretului, cu începere de la ora 14, va discuta cu fermierii din Mehedinți. La întâlnire vor participa, printre alții, și secretarul de stat George Turtoi, directorul general al APIA, și Mihai Puțintei, directorul general adjunct din Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Citiți și: Bolnavi cu afecțiuni psihice folosiți drept sclavi

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA