930×122 CAPRA 5

daniel constantin

DOI MINIȘTRI AI AGRICULTURII, LA STANDUL CU MAGIUN DE TOPOLOVENI

Miniștrii Agriculturii din România și Republica Moldova, Daniel Constantin și Vasile Bumacov, și comisarul european pentru dezvoltare rurală, Dacian Cioloş, au participat ieri la o degustare de vinuri, eveniment conex Conferinței Regionale a FAO, care are loc la Palatul Parlamentului din București.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

Standul de vinuri face parte din expoziția de produse organizată special cu ocazia desfășurării Conferinței. Oficialii au vizitat și standurile în care se găsesc produse precum magiunul de prune de Topoloveni (județul Argeș), dulceață de trandafiri, pâinea tradițională Adriana (județul Brașov), produse din pește, lactate, vinuri din Republica Moldova și din România și obiecte artizanale realizate de meșteri populari.

Cu această ocazie, Constantin și Bumacov au semnat un plan de acţiuni pentru cooperare moldo-română în anii 2014 și 2015 în agricultură şi dezvoltare rurală. Părţile vor susţine cooperarea în următoarele domenii: vegetal şi protecţia plantelor, agricultură şi dezvoltare rurală, știinţă şi formare profesională, vinificaţie, zootehnie și agricultură ecologică. (Foto: adevarul.ro)

Citiți și: PRODUS ARGEȘEAN CELEBRU, CADOU PENTRU PAPA FRANCISC

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90