930 x122 grota rece

daniel constantin

NOU ÎN ȘCOLI. CE SE PREGĂTEȘTE

Nou în școli. Ce se pregătește. Mii de școli din întreaga țară vor fi dotate cu panouri solare. Mai exact, 4.000 – încă din acest an. Informația a fost furnizată astăzi de ministrul Mediului, Daniel Constantin.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

„Vrem să lansăm acum pe unitățile de învățământ din țară un program pentru a dota cu panouri solare 4.000 de unități de învățământ, cred că 9.000 sunt cu totul la nivel național. Din Fondul pentru Mediu vrem să finanțăm. (…) Eu cred că lansăm Ghidul în dezbatere publică pe 25 martie, iar după perioada de dezbatere publică, după 30 de zile lucrătoare, adică la sfârșitul lunii aprilie – începutul lunii mai, se vor putea deja depune aplicații.”, a anunțat ministrul Mediului.

Dotarea școlilor cu panouri solare face parte din programul „Școala verde”, inițiat de actualul ministru al Mediului, Daniel Constantin. Rămâne de văzut care vor fi școlile din județul Argeș finanțate pentru a avea montate panouri solare pentru încălzire și apă caldă.

Citiți și: DANIEL CONSTANTIN: SUNTEM PREGĂTIȚI SĂ VOTĂM O MOȚIUNE DE CENZURĂ

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90