Donaris 930 x 122

furt lemne

Autocamion cu remorcă ticsită cu lemne, oprit în trafic de poliţiştii argeşeni

În ziua de 27 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au acţionat, în localitatea Albeștii de Muscel, pe linia combaterii sustragerii, transportului și comercializării de material lemnos fără forme legale, ocazie cu care au depistat un bărbat de 27 de ani, din Berevoești, care transporta, cu un ansamblu auto format din autocamion și remorcă, cantitatea totală de 37,79 mc de material lemnos, fără documente legale de proveniență și transport.

Citiți și: Argeș. Furtul de lemne ustură la buzunare! Amenzi de aproape 1 miliard lei vechi

 

 

Citiți și: Argeș: Pădurar, complice la furturi de lemne din pădure

În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 46/2008 – Codul Silvic, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Aninoasa. De asemenea, ansamblul auto, folosit la transportul materialului lemnos, a fost indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor.

La scurt timp după depistare, mama celui în cauză, o femeie de 50 de ani, s-a prezentat la locul unde acesta fusese oprit, prezentând două avize, despre care există indicii că au fost eliberate ulterior depistării, motiv pentru care a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite și luarea măsurilor legale care se impun.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Rica spune:

    Bravo, la puscarie cu hotii de material Lemos, cu cei care defriseaza ilegal.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3