930 x122 grota rece

coronavirus

CE S-A ÎNTÂMPLAT CU PAZNICUL CARE, DE TEAMA CORONAVIRUSULUI, A PUS PE JAR SPITALUL JUDEȚEAN

Argeșeanul (paznicul filialei din Argeș a unei firme italiene) care sâmbătă a alarmat Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean din Pitești, unde s-a prezentat cu tuse, semnalând că a dat mâna cu un cetățean venit din Italia, e acasă.

Citiți și: Aparatură de ultimă generație la Spitalul Județean Pitești! Ce pacienți beneficiază

Și nu în izolare, ci liber să ia contact cu cine dorește.

„Atâta timp cât nu se îndeplinesc criteriile definiției de caz, nu recoltăm probe”

Citiți și: Spitalul Județean, anunț uriaș privind noul Șef ATI care a profesat în Marea Britanie

Procedura anunțată de reprezentanții Spitalului Județean referitoare la recoltarea unor probe care să fie trimise Institutului „Matei Balș” din București pentru testare/coronavirus n-a mai avut loc.

Acel pacient nu s-a încadrat în definiția de caz. Deci, nu avea context epidemiologic. Medicii infecționiști nu au recoltat probe. Atâta timp cât nu se îndeplinesc criteriile definiției de caz, nu recoltăm probe.

Domnul e acasă, nu este izolat, pentru că nu vine din nicio zonă epidemiologică. A prezentat doar o tuse. L-am sunat noi să vedem ce face și e bine. Dânsul n-a venit în contact cu nicio persoană pozitivă, cu niciun suspect și nu a călătorit”, declară pentru ePitești Sorina Honțaru, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Argeș.

Iată ce spunea, în urmă cu două zile, despre pacient dr. Teodor Constantinescu, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență din Pitești:

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90