New Profesional Consult 930 x 122

șantaj

Mamă şi fiu, reţinuţi de poliţişti în Piteşti. Erau complici la şantaj

Familie din Piteşti, canalizată pe şantaj! Trei persoane, soţ, soţie şi fiu, au ajuns în arest pentru şantaj, complicitate la şantaj şi violare de domiciliu. În cursul zilei de ieri, soţia şi fiul bărbatului prins în flagrant când şantaja o persoană l-au urmat în faţa instanţei. Cei trei riscă ani de puşcărie.

Citiți și: Tânăr din Piteşti, judecat pentru şantaj. Obliga victimele să-şi ducă telefoanele la amanet

„În ziua de 01 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și complicitate la santaj, și au reținut o femeie de 47 de ani și un tânăr de 20 de ani, ambii din Pitești”, a transmis IPJ Argeş.

Este vorba despre Felicia N., respectiv Claudiu N. Creierul „operaţiunii”, Mihai N., a fost reţinut în ziua de 27 ianuarie.

Citiți și: Piteşteancă de 45 de ani, şantajată cu poze indecente de un individ obsedat să o „aibă”

 

 

Din cercetări s-a stabilit că începând cu luna mai 2020 și până în prezent, soțul, respectiv tatăl celor în cauză, ajutat de aceștia, ar fi pretins și primit, prin constrângere, de la un bărbat de 60 de ani, aproximativ 14.000 de lei, în contul unei sume împrumutate de fiul său.

Pentru a obține banii, cei trei ar fi pătruns, fără drept, în locuința persoanei vătămate din județul Olt, pe care ar fi amenințat-o cu acte de violență.

Fiul şantajistului, condus la instanţă (VIDEO)

 

 

Femeia de 47 de ani și tânărul de 20 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. În cursul zilei de astăzi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441