EcoMoto 930×122

jandarmeria argeș

    UPDATE/VIDEO: CINE ADOPTĂ PUIUL DE URS SALVAT DIN VALEA LUI STAN

    UPDATE (luni, 8 iunie 2020): „Puiul (femelă) a ajuns la Sanctuarul Zărnesti, unde e pe perfuzii.  Acolo exista o variantă de adoptie, adică să îți asumi cheltuielile de întreținere ale animalului, lucru  pe care îl voi face împreună cu cel care l-a scos din gaura unde era”, precizează Ion Sănduloiu, șeful Salvamont Argeș.

    Citiți și: Meci internațional la Mioveni. S-au luat măsuri speciale

    În cursul acestei zile, jandarmii montani au fost alertați prin apel la numărul unic de urgență 112 că pe traseul montan care duce spre Valea lui Stan se află un pui de urs rănit.

    Citiți și: Argeș. Șef nou la Jandarmerie!

    Intervenția a fost îngreunată din cauza terenului accidentat. Puiul de urs a fost adus într-o zonă accesibilă unde un medic veterinar împreună cu reprezentanți ai Gărzii de Mediu și ai Ocolului Silvic Vidraru așteptau pentru a vedea starea de sănătate a ursulețului.

    Ursulețul se află acum în afara oricărui pericol și urmează să fie redat mediului natural în scurt timp.
    Pe tot timpul intervenției, jandarmii au asigurat zona, deoarece exista riscul ca ursoaica să vină după puiul ei.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90