930 x122 grota rece

amenințare

Video cu Live-ul de pe Facebook care l-a „înfundat” pe un bărbat din Argeş. „Vă găuresc pe toţi!”

După cum v-am informat în cursul zilei de ieri, mascaţii argeşeni au descins la două locuinţe din comuna Bârla, în urma vizionării unui Live în care protagoniştii ameninţau cu arme de foc.

Citiți și: Argeș. Luat pe sus cu „mascații”. Bărbat cercetat pentru fapte grave

ePiteşti a intrat în posesia filmării compromiţătoare. Aceasta a fost vizionată de poliţişti şi oamenii legii au decis să reţină una dintre persoanele care apăreau în Live-ul de pe Facebook.

VIDEO NERECOMANDAT MINORILOR – CONŢINE SCENE DE VIOLENŢĂ ŞI URĂ

 

Citiți și: Incident grav la Penitenciarul Mioveni!

 

Bărbatul din prim plan a fost reţinut în cursul zilei de ieri. Astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Totodată, în urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, o armă neletală cu aer comprimat, supusă autorizării, 80 de proiectile metalice, 2 săbii și un pistol de tip airsoft.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90